Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper
Smaka av med cayennepeppar. Servera med pressad potatis. 1Hacka dillen och rör ner tillsammans med rom. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk
Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. Ibland är det svårt att hinna med att blogga lite recept men äntligen blev det lite tid till att skriva lite om dagens rätt
Salta fisken runt om. Värm crème fraiche och smaksätt med konjak. Fördela kräftröran över fisken. 1 1⁄4 kg fiskfilé , t ex torskrygg eller hälleflundra
Ugnsbakadfiskmed sufflétäcke som smakar av dill, fransk senap och paprika. Idag vill jag tipsa om en härligt smakrik fiskrätt som passar vilken dag och årstid som helst, men som all annan mat blir lite extra god på altanen i sommarsolen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.