Udonnudlar med svampbuljong, ägg, jordnötter och koriander
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 250 gr champinjoner
  • 1 schalottenlök 1 bit ingefära (2 msk)
  • 2 vitlöksklyftor 1/2 förpackning udonnudlar
  • 7 dl vatten
  • 1 3/4 tärning grönsaksbuljong
  • 2 tsk japansk soja
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk socker
  • 1/2 tsk chili flakes
  • 1/2 ask körsbärstomater
  • 2 ägg 1 förpackning jordnötter
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1/3 gurka
  • Skiva champinjoner och schalottenlök. Finhacka ingefära och vitlöksklyftor.
  • Halvera körsbärstomater.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.