Tillsätt musslorna ochlägg på locket. På den nedre plåten läggs några isbitar. Jag brukar ofta göra gräddiga musslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch medlime, chili och koriander
Ta sedan ut pizzabotten och bred på tomatsåsen, lägg på dom marinerade räkorna (obs, se upp så att inte all överflödig limesaft också hamnar på pizzan), lägg på löken och riv eventuellt på lite parmesanost
Lägg upp salladsblad som du fyller med salsan, den ljumma fisken och ringlar dressingen på. Lägg i fisken och en sväng på vardera sida så att den precis blir färdig i mitten och håller sig saftig och fin
Ringla över lönnsirap och servera medlimeklyftor. Toppa gärna med färska örter. Vispa ihop pannkakssmeten, låt den stå och svälla 1 timme före stekning för bästa resultat. ”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. 1 st Lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.