Lövbiff med äggula, pepparrot och Grana Padanorostade rotfrukter 2 personer. 125 gr morot. 1 bakpotatis. Olivolja. 30 gr Grana Padano. 1/2 ask persilja. Salt. Svartpeppar. 1 gul tomat Beatrice mat med mera
Torskrygg med chorizo, vitt vin, vitlök och persilja 2 personer. 500 gr potatis. Olivolja. Salt. Svartpeppar. 1 tsk paprikapulver. 1 schalottenlök. 1 vitlöksklyfta. 1 ask körsbärstomater Beatrice mat med mera
Udonnudlar med svampbuljong, ägg, jordnötter och koriander 2 portioner. 250 gr champinjoner. 1 schalottenlök. 1 bit ingefära (2 msk). 2 vitlöksklyftor. 1/2 förpackning udonnudlar Beatrice mat med mera
Indisk kryddstekt lax med grön chili och raita 2 portioner. 1 3/4 dl basmatiris. 1 tsk spiskummin. 3/4 tsk malen kanel. 1 tsk paprikapulver. 3/4 tsk malen koriander Beatrice mat med mera
Torskfritters med rostad mandel och salsa romesco 2 personer. 450 gr potatis. Olivolja. Salt. 25 gr grovriven pecorino. 1/2 ask persilja, fryst. 1 röd paprika. 1/2 ask körsbärstomater Beatrice mat med mera
Spaghetti al nero med pecorinostekt kyckling och friterad kapris 2 personer. 1 schalottenlök. 2 vitlöksklyftor. 1/2 röd chili. 2 tomater. 1 msk kapris. Olivolja. 1 burk krossade tomater (210 gr) Beatrice mat med mera