Sås av ugnsrostade tomater. Låt tomaterna svalna något och mixa dem sedan till en sås. Om man vill kan man passera allt genom en sil för en riktigt slät sås – oavsett vilket är smaken otrolig
När du marinerar kött så är den bästa metoden att injicera marinaden med en spruta i köttet men om du inte har någon spruta så går det bra att lägga det i t
Nu är det inte tvunget att ni ska anordna en kräftbaluns för att ha användning för såserna, dom funkar utmärkt till både fisk, kyckling och kött - grillat eller på annat sätt tillagat - till pajer och skaldjur
Den ena stoppade jag i frysen så kan man värma upp den en dag man inte hinner/orkar laga middag. På med grädde, riven vitlök, ananasen med spadet, chilisås, köttbuljongtärningar, peppar
Kyckling i brieostsås med curryråris. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon
Vänta med att salta tills såsen stått i kylen i ett dygn. Detta för att undvika att såsen blir för salt, då rommen släpper sälta och blir lite saltare efter ett dygn
Servera resten av såsen till det grillade köttet. Koka såsen på svag värme i 1 timme. Ta undan 1/2 dl sås och använd som grillsås. Pensla med grillsåsen och grilla köttet runt om, ca 8 minuter
E-postadress. Tillsätt vatten och rör om så att jästen löser sig. Ställ in plåten mitt i ugnen, häll ett litet glas vatten i långpannan och lämna luckan på glänt i några sekunder så ångan försvinner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.