Rör samman majonnäs med crème fraiche till garneringen och bred det över och runtom hela tårtan. Rör samman majonnäs med crème fraiche till fyllning 1 och 3. Bred resten av majonnäsröran till fyllning 1 och 3 över hela brödskivan och fördela ägg, lax och dill över
Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan. Blanda skinka, gräddfil, majonnäs, persilja, salt och peppar till en röra
Det skulle vara något utan kött och något hon tycker om, det skulle räcka till många och i sista stund kom jag på att jag kanske skulle slänga ihop en smårgåstårta
Rör ner tillsammans med gurkmix och gräslök. Lägg på två brödhalvor till. Tryck till lätt med handen. Vispa grädden och blanda med gräddfil och majonnäs
Låt tårtan stå i minst ett par timmar och dra till sig. Kantskär brödskivorna. Fyllning 1. Skala och hacka äggen och blanda medräkor, majonnäs och dill
Vispa grädden, tillsätt leverpastej och bostongurka. Rör ihop allt till en röra. Börja med att koka äggen, strimla salladen, skär 10 st skivor skinka i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.