Så på sätt och vis kan man ju säga att de misslyckade kakorna ändå blevenny lyckad sort. Första gången jag bakade dem lät jag tyvärr de vara inne liite för länge i ugnen så då blev i "färdigaste laget", mendenna gång var jag mer koncentrerad på min uppgift
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigt roligt
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Inte mig emot, jag är verkligenen höstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Ska försöka att inte trötta ut den under hösten bara, risken är dock stor eftersom jag har en aniiing svårt att vänta i två månader på att få börja med allt som hör till julen
Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord". Med sina klara färger är denen njutning för ögat, men också för magen
Eftersom jag tränar mig på upplägg, så gjorde jag två upplägg på den här rätten och bad mina följare på Face Book att rösta vilket upplägg som de gillade bäst
Kålrabbi tycker jag smakar milt av kål och gratängenblev som en potatisgratäng fast med mer smak. För någon vecka sedan köpte jag för första gången i hela mitt liv hem en kålrabbi
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart enny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.