Ta ut plåtenoch vänd över bottnen på ett nytt bakplåtspapper. DenhärBudapestlängden är förföriskt god, mandelmaräng, chokladkräm och jordgubbsgrädde, behöver jag egentligen säga mer
Skiva svampen, finhacka lökenoch vitlök, fräs det sedan tillsammans medkycklingen i matfett. Snart är det första advent, nu ska alla tomtar, ljuslyktor ochadventsstakar fram
Canelloni med fänkål ochspenat. De var verkligen helt helt underbara, så jag tiggde så klart till mig receptet och inväntade tillfälle att få göra dom själv
En god brownie sitter alltid på sin plats ochdenhär är riktigt jäkla god och kladdig. Fördela nötterna i ett jämn lager över brownienoch toppa medkolasåsen, ställ in i kylenoch låt stelna
Denhärstunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade ochendast spotifylistan medvinterfavoriternaoch ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
för det härmed asiatisk mat är nog en av mina favoriter. Häromdagen fick jag frågan i en intervju, och jag kom fram till att jag inte kunde säga något särskilt kök, men mitt hjärta klappar nog ändå lite extra för Italiensk mat kom jag fram till Vilket av världens kök tycker ni bäst om
Kommenterahär. Blanda mjölblandningenmed smöret och tillsätt choklad/kaffesmältet. Nu kommer även de omgjorda recepten till muffins, chokladbollar och Choklad cookies, även de utan nötteroch mandel nu
Ursprungs receptet kommer från en av mina favoritbloggar Ruled. Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen
I torsdags lagade vi upp entvårättersmeny. För att få den goda glasyren gör du så här. Beskrivning på de smarriga brownies vi bakade och smakade av får ni här nedan
Denhärgången blev det favoritbrödethär hemma, ett fröbröd medhärligt tuggmotstånd. Jag tyckte att det var alldeles nyssden började, semestern, ändå är den redan snart över för denhärgången
Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både enoch två gånger över hur svårt det var att mala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.