En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
) Kul med bilder och bara små korta meddelanden. Spara lite salt att dekorera såsen med. Men vad säger ni om en saltkolasåsoch till det stora chokladmaränger, glass och vispad grädde
Parfaiten är smaksatt med kardemumma och serveras tillsammans med cashewnötsknäck ochsaltkolasås. Blanda äggulorna med kryddorna och sockret, vispa det vitt och fluffigt
Dra sedan av från plattan och rör i små tärningar av smöret, samt smaka upp med en nypa flingsalt. Lägg ut smördegen på en plåt täckt med bakplåtspapper
Glasstårta på marängbotten med dulce de leche- och polkaglass toppad medsaltkolasås,. Till exempel kan man använda sig av en köpt marängbotten, och hinner man inte med att göra två olika glasslager kan man satsa på att istället göra dubbel sats av det ena
Krämigt, lent, sött, vaniljigt ochmed en helt fantastisk ton av hetta och smak av svartpeppar. Vispa gulorna med kokossockret luftigt, gärna med elvisp
Någon nypa salt. Svarta sesamfrön, vita sesamfrön, hampafrön, vallmofrön ochlingon att toppa med. Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.