Häll upp på en plåt med bakplåtspapper och separera nötter snabbt med två gafflar. Även om pannacottan är god som den är, så blir den ännu godare om du toppar den med kanderade nötter
Spara lite salt att dekorera såsen med. ) Kul med bilder och bara små korta meddelanden. Men vad säger ni om en saltkolasåsoch till det stora chokladmaränger, glass och vispad grädde
Parfaiten är smaksatt med kardemumma och serveras tillsammans med cashewnötsknäck ochsaltkolasås. Blanda äggulorna med kryddorna och sockret, vispa det vitt och fluffigt
Dra sedan av från plattan och rör i små tärningar av smöret, samt smaka upp med en nypa flingsalt. Lägg ut smördegen på en plåt täckt med bakplåtspapper
Sätt på medelstark värme och rör tills sockret löst upp sig. Då smöret smält, tillsätt grädde och rör för glatta livet tills smeten är jämn då är det dags att tillsätta saltetoch att röra lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.