Ann

Ann

Lat lasagne med svamp och grönkål

Lat lasagne med svamp och grönkål

Ingredienser Portioner. 4 300 g färsk svamp (t ex champinjoner) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olja 200 g gröna blad (t ex strimlad mangold, grön- eller svartkål eller hel bladspenat) 2 askar färskost (à 200 g) 4 dl mjölk 1 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 2 krm peppar 1 paket färska lasagneplattor (à 200 g) smör till formen Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tabouli

Tabouli

stor knippe persilja, ca 500 g. 1tomater. 1salladslökar eller en liten rödlök. 1finmalen bulgur (gärna en mörk sort)
Vårtårta med rabarberkompott och citroncurd

Vårtårta med rabarberkompott och citroncurd

Botten100 g smör saltat, och rumsvarmt 135 g strösocker [1,5 dl] 100 g äggula [6 st] 60 g mjölk [4 msk] 120 g vetemjöl [2 dl] 10 g bakpulver [2 tsk] 1 g salt [1 krm] 5 g vaniljsocker [1 tsk]