Gör tårtan med fördel när precis innan den ska serveras. Bästa och enklaste tårtbotten ska ni få recept på nu och sen även min goda Dulce de leche mousse tårta såklart
De allra bästa kanelbullarna med alla tips och tricks kommer här. Ät dem purfärska eller frys in så du alltid har en kanelbulle redo till dig själv eller då du får gäster
Kolan sockrade sig, stelnade inte och var allmänt jävlig. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Det syns inte utanpå, utan det enda sättet är att ta en tugga och hoppas på tur. Pimientos de padróns var en av de få spanska specialiteter vi åt på Mallorca
Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Skölj och skiva apelsinen, dela skivorna i mindre bitar. Apelsinerna i fruktkorgen lyste anklagande med sin klara signalfärg och jag förstod att det var dags att göra något åt saken innan förrutnelsen tog vid
Dela laxen i kuber och tillsätt tillsammans med limejuicen. Strandenhade dock förändrats en hel del sen sist, det är mycket erosion här också så en väldigt stor bit hade försvunnit ut i havet
Ta fram en stekpanna och ha i olivoljan och värm på den på medelhög värme. Lägg sedan ankbrösten, med fett sidan ner, på galler med en plåt underoch ställ in i mitten av ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.