Stek torskryggen gyllene på båda sidorna. TorskKrydda torsken med flingsalt och svartpeppar. Dillstuvad potatisTvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten
Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. Ugnsbakad spetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Ugnsbakad spetskålmed brynt smör. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers. 1 spetskål, stor och skuren i 1,5 cm tjocka runda bitar. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers smör, att hyvla över salt
Lägg i en kastrull med saltat vatten och en klick smör. Häll av vattnet och mixa till en slät puré tillsammans med smöret i en kannmixer eller med stavmixer
torskrygg. Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det brynta smöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. 1Ugnsbakad spetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Stek i smör på medelvärme några minuter på varje sida tills fisken är genomstekt. 3 torskryggfiléer1,5 dl riven parmesanost1 äggAromat (eller salt)VitpepparVänd torsken i uppvispat ägg. 3 torskryggfiléer
Stuvadspetskål1spetskål 50 g smör 2 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk. 500 g torskfilé, fryst 1 l vatten 50 g salt [ca 3 msk] 50 g smör 1 kruka färsk dill 75 g Västerbottensost, riven 1,5 dl pankoströbröd, rostat 1 citron, finrivet skal
Stuvadspetskål1spetskål 50 g smör 2 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk. 500 g torskfilé, fryst 1 l vatten 50 g salt [ca 3 msk] 50 g smör 1 kruka färsk dill 75 g Västerbottensost, riven 1,5 dl pankoströbröd, rostat 1 citron, finrivet skal
Stek torskryggen några minuter. 2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1. 2 personer Torskrygg
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.