Koka potatisen med några dillstjälkar i vattnet. Filéa aborrarna och torka av dem med hushållspapper. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar och vänd fisken i det
1 hel piggvar. 150 g pepparrot. 11 citron. 1200 g Arla® Svenskt Smör. 1hackad färsk dill. 1salt. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel piggvar 50 g pepparrot 1 citron 200 g Arla® Svenskt Smör hackad färsk dill salt
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ingredienser Portioner. 4 600 torskfilé 900 g fast potatis salt och peppar 150 g sockerärter 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1 fiskbuljongtärning 1 citron 1/2 msk maizena majsstärkelse 1 kruka dragon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Räksås 1 burk räkor i lake (à 360 g) 2 dl gräddfil 2 msk chilisås eller ketchup 1 tsk senap salt och peppar 1 gurka Rödspetta 2 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 400 g rödspätta 2 ägg 3 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen