Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. Ugnsbakad spetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Ugnsbakad spetskålmed brynt smör. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers. 1 spetskål, stor och skuren i 1,5 cm tjocka runda bitar. 2-3 msk hasselnötter, rostade och hackade. 1 bananschalottenlök, stor och finhackad. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers smör, att hyvla över salt
torskrygg. Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det brynta smöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. 1Ugnsbakad spetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Men såna här fina middagar kan man bland annat göra med ett fint spetskålshuvud. Jag kan inte åka och handla grönsaker utan att någon slags kål följer med mig hem
Krydda med senap, salt och peppar. Ansa och hacka spetskålen. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Tillsätt mjölken, lite i taget, och låt koka upp
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.