Torskrygg med skogssvamp
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st fina bitar ryggfilé av torsk
  • Salt
  • Peppar
  • 1 st palsternacka
  • 1 bit rotselleri
  • 1 st schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 dl bra fiskbuljong
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 dl grädde
  • Smör
  • Parmesanost efter smak
  • 300 g skogssvamp (trattkantareller, gula kantareller & shiitake etc.)
  • 1 st palsternacka, fint tärnad
  • 1 bit rotselleri, fint tärnad
  • 300 g potatis (fast sort)
  • 100 g smör
  • Salt efter smak
  • 1 st syrligt äpple
  • 1 st citron
  • Socker
  • Salt, efter smak
  • 50 g löjrom
  • Ärtskott
  • Torskrygg4 st fina bitar ryggfilé av torsk Salt Peppar
  • Parmesanskum1 st palsternacka 1 bit rotselleri 1 st schalottenlök 1 st vitlöksklyfta 2 dl bra fiskbuljong 2 dl torrt vitt vin 2 dl grädde Smör Parmesanost efter smak
  • Skogssvamp300 g skogssvamp (trattkantareller, gula kantareller & shiitake etc.) 1 st palsternacka, fint tärnad 1 bit rotselleri, fint tärnad
  • Potatiskaka300 g potatis (fast sort) 100 g smör Salt efter smak
  • Syrligt äpple1 st syrligt äpple 1 st citron Socker Salt, efter smak
  • Garnityr50 g löjrom Ärtskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.