INGREDIENSER (6-7 portioner). 1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche. Ris eller pasta för 6-7 portioner. 6-7 portioner. 1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche
Blanda ner kyckling- och svampröran i risotton. Svamp och kyckling risotton. Stek svampen. En hel del svamp,jag hade egenplockad som motsvarade typ 2 burkar kantareller. 0,5 - 1dl torkade höstkantareller. 0,5 - 1dl torkade
Rensa och skär svampen i mindre bitar, stek den i stekpanna i oljan och smöret tills den börjar få färg, strimla löken och hacka vitlöken och tillsätt och fortsätt steka, tillsätt den torkade timjanen och salta och peppra
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprätt med krispiga brödsmulor, rosmarin och vårlök. Stekt svamp med brödsmulor, vårlök och rosmarin – en receptskiss
Lägga in svamp i ättikslag är en riktigt gammal mattradition. Svamp har i alla tider varit ett bra proteintillskott till maten när det varit ont om kött och fisk
Rensa svampen och dela den eventuellt. Lägg grönsakerna i svamppannan tillsammans med lite matfett. Rör ner svamp och grönsaksröran i det nykokta riset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.