1. Dela brödet i två delar men inte helt. Gröp ur undersidan en aning så att mer fyllning får plats. 2. Låt tonfisken rinna av och blanda den med olivolja, citron, rivet citronskal, harissa, persilja, salt och peppar
Fisk/Fish -. Lunch/Middag. Tonfiskröra. Februari 1, 2016 10. 52. Vissa dagar hinner man inte laga varm mat och som student försöker jag undvika att äta på restaurang om jag inte måste
Nu har höstens utmaning varit igång i en vecka och jag hoppas att ni börjar komma in i rutinerna. Att hitta tillbaka träningsformen kräver absolut att man tränar men det kräver även bra mat
Att vara framme. Äntligen. Jag älskar alla fredagar men kanske just den här lite extra mycket ❤️. Att träffa en väldigt saknad, gå på premiär, äta god mat och vara lite kulturell - kan det bli bättre
Idag har jag haft ett ilsket migränanfall som först nu sent på kvällen börjar lindras. Därför har jag idag inte lagat någon som helst mat och stackars W fick stanna till på en välkänd baguettebutik och köpa med sig lite grov tonfiskbaguette som faktiskt smakade rätt okej, illamåendet till trots
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.