Dela 4 baguetter och lägg isbergssallad och tomatskivor på underdelen. Blanda samman tonfisk, vitlök, kesella, purjolök, dill, svartpeppar, salt och rörsocker till fyllningen
1. Dela brödet i två delar men inte helt. Gröp ur undersidan en aning så att mer fyllning får plats. 2. Låt tonfisken rinna av och blanda den med olivolja, citron, rivet citronskal, harissa, persilja, salt och peppar
skaldjurs- och tonfiskbaguette med sallad. 1 st skaldjurs- och tonfiskbaguette med sallad. Nu har höstens utmaning varit igång i en vecka och jag hoppas att ni börjar komma in i rutinerna
Därför har jag idag inte lagat någon som helst mat och stackars W fick stanna till på en välkänd baguettebutik och köpa med sig lite grov tonfiskbaguette som faktiskt smakade rätt okej, illamåendet till trots
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.