Strö över sesamfrön och flingsalt och skiva upp fisken. På måndag kväll kommer vi hem från Rom och därför blir det här sistatidsinställda receptet och då passade det perfekt med detta förrättsrecept jag missat att publicera efter en av min och mammas myshelger i höstas
Tonfiski en god currysås. Denna rätt är fantastisk. Låt tonfiskenrinna av. Inte bara för att den är så himla enkel att laga utan för alla goda smaker den bjuder på
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Jag brukar ofta ha fisk på fredagarna, men det har varitlitesi och så med det på sistone, så nu tänkte jag skärpa migigen
Färsk tonfisktillagades med inspiration från JamieOliver, receptet hittadevii hans kokbok "Jamie'sMatrevolution" där man hittar en hel del enkla och snabba vägar till god mat, både till vardags och till fest
Tonfisk blev sommarens godaste fisk på grillen och fortfarande hade vilite kvar i frysen. Även om det regnar och är mörkt och det inte lockar att gå ut och grilla så kan man alltid ta fram grillpannan på spiseninne
Vi tänker naturligtvis framför allt på risotton för tonfisk vet vi väl inte om det är så väldigtspecielltitalienskt, men att det är en firre som trivsirisottons sällskap, det vet vi
Dessutom är det säkert rena rama mardrömmen för de flesta ungar med en blandning av kokt blomkål, tonfisk, curry, lök och ärter, men det finns ju andra alternativ för dem tills de vill njuta av alla kulinariska höjder som livet har att erbjuda för detta är gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.