Skiva potatis, morötter, purjolök och citron. Lägg tillsammans med lax på några ark av folie. Lägg på några rejäla klickar smör, häll på lite vitt vin, klipp över dill
Servera den vita fisken på ett berg av färggrann ratatouille. Häll olivilja i en rymlig panna och stek upp en ratatouille på lök, paprika, aubergine, selleri, zucchini, vitlök, en skvätt vitt vin, persilja, timjan, oregano, grönsaksfond och ganska mycket tomat
Lägg fisken i en smord ugnsfast form och salta och peppra fisken. Blanda mjukt smör, äggula, finhackad schalottenlök, persilja, timjan och dragon och bred över fiskfiléerna
1. Sätt ugnen på 225 grader grill. Halvera tomaterna, klyfta paprikan och skala och riv vitlöken. Lägg allt i en form och rosta i ugnen ca 20 minuter tills de får lite färg
1. Sätt ungen på 225 grader på övervärme. 2. Lägg laxen på en plåt och börja med att salta rikligt. Tillsätt sedan peppar, sesamfrön, chiliflakes och citronskal