Jag använder ett recept på italiensk tomatröra ur kokboken "Pasta, Paj, Pirog & pizza" som jag fick av mamma när jag sålde jultidningar 1991. Italiens tomatröra (Tomatsås till pizza)2 stora gula lökar, finhackas (
Skala och finhacka löken. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Fräs löken och vitlöken i oljan i stekpanna, utan att de tar färg, cirka 3 minuter
Yum, yum. Detta gjorde jag iordning igår och det blev verkligen lyckat. Receptet är främst anpassat efter 4 portioner och då behövs inget tillbehör till
Hej, hoppas ni haft en bra dag. Jag ska dela med mig av maten som vi åt igår. Det vart Grekiska biffar med en god nerkokt tomatsås och stekta grönsaker
Servera kotletterna med tomatröran tillsammans med hasselbackspotatis. Krydda kotletterna med salt, peppar och en blandning av smör, 0,5 dl hackad rosmarin och 2 pressade vitlöksklyftor som stryks ut över kotletterna
Ugnsfalukorv på varm squash- och tomatröra. Första arbetsveckan efter semestern är i full gång. Här hemma har jag planerat in lättfixade middagar för att slippa stå i köket länge om jag skulle vara trött när jag kommer hem från jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.