Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren, en tand och flera tusen kronor fattigare. Usch vilken tid det tog att få ut den envisa visdomstanden som inte ville släppa
För några veckor sedan så läste jag på en av alla bloggar jag läser, om en ägg- och avokadosallad. Det väckte ett gammalt recept till liv, som jag gjort för något år sedan
Tonfiskröra, gud så gott. Detta är ett recept jag ofta gör. Passar bra som frukost på lite knäckebröd, på ett gott vitt bröd som lunch, eller som fyllning i en tunnbrödsrulle på picknicken
Idag är det kristihimmelfärdsdag och regnet har öst ner hela dagen. Inget grillväder med andra ord, men jag tänkte ändå tipsa er om en god röra som passar bra till grillat av alla de slag
Det är en hel del som kikar in i vårt kök efter att ni letat efter drinktilltugg, "superduper enkla drinktilltugg" och "plockmat eller drinktilltugg" är två av de mest lästa inläggen vi har bjudit på genom åren
Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg
Blanda krabbköttet med Philadelphiaosten. Blanda ner salladslök, selleri, paprika, lime och honung. Dela avokadorna, kärna ur dem och gröp ur fruktköttet
vitkålshuvud, strimlat. 1tärnat äpple. 1gräddfil. 1majonnäs. 1fransk senap. 1salt, svartpeppar1. Skölj den strimlade vitkålen och låt rinna av väl i durkslag
Halloj. När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar