Tomatbräserade fläskkotletter med ugnsstekt blomkål, zucchini och bulgur
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg blomkål
  • 1/2 zucchini
  • 5 msk olivolja
  • 5 tsk timjan
  • 4 portioner bulgur
  • 1 gul lök
  • 5 msk smör
  • 600 g benfria kotletter i skivor
  • 1 burk cocktailtomater (400 g)
  • 1 msk grönsaksbuljongpulver (alt. 1 tärning)
  • 1 msk oregano
  • 5 msk tomatpuré
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 krm socker
  • Salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.