Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Därtill lade jag till just aubergine i bitar till grönsaksröran. Jag använde nio fläskkotletter då vi var fler runt bordet och visst behov / önskemål om matlåda alltid finns
En mycket bra och säker metod för perfekta ugnsstekta potatisar. Hemligheten med att steka fläskkotletter så dom inte blir torra och hårda är att steka dom snabbt och hett och sedan låta dom vila någon minut
receptet i både medoch utan kornris, jag äter sällan ris av något slag men. Servera med. lägg i grönsakerna och örterna, placera kyckling ovanpå, placera i ugnen i ca
Det är alltid gott med fisk tycker jag och lax är enkelt att tillaga och variera. Den här gången gjorde jag en fetaoströra och bredde på och tillagade i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.