Toppa med lite löjrom och kräftstjärtar. Och ackompanjerat med ett ypperligt väder detta år dessutom. " dånande från stereon inne i salongen, intog vi både lunch och middag på altanen
Börja med att smöra båda skivorna med vit formfranska. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Stek/grilla köttet på hög värme och ät tillsammans med ris och marinerade grönsaker. Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Toppa medlöjrom. Garnera med sallat, citron, dill och tomat. Fördela kräftmajonnäsen på brödbitarna. 180 g löjrom. 14 skivor vitt bröd 4 msk majonnäs 400 g kräftstjärtar salt och malen vitpeppar smör att steka i 80 g löjrom 1 tsk finhackad dill
Jag blandar gärna ut lite ost med tomathacket och låter den vila på lut ett tag vilket gör att vätskan från tomaterna rinner bort och inte sabbar krispigheten i toasten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.