Stek brödbitarna påmedel-värme i smör så att de blir gyllenbruna och knapriga. 4 vitt bröd, gärna på surdeg. 1500 g färska räkor med skal. 1Blanda hacket med majonnäs, yoghurt, sambal oelek, curry, mango chutney och pressad vitlök. 1Fördela röran på brödbitarna och toppa med korianderblad
Häll dressingen över salladen och garnera med dill eller koriander. Skär avokadon i kuber. Blanda försiktigt avokado, mango, räkor och den finhackade vårlöken
Lägg en klick räkröra på varje toast och garnera medlöjrom och dill. Blanda räkor, majonnäs, löjrom (spara lite till garnering) och färsk riven pepparrot
Lägg upp salladen i cocktailglas och lägg räkorna ovanpå. Gör en dressing av hackad gräslök, crème fraîche och dijonsenap och smaka av med salt och peppar
ToastSkagenmed Kalix löjrompå smörstekt levain slår allt. Kalix löjrom förgyller det mesta, men just med en toastskagen så ‘gifter’ sig det hela extra extra bra
Toppa medlöjrom. Garnera med sallat, citron, dill och tomat. Fördela kräftmajonnäsen på brödbitarna. 180 g löjrom. 14 skivor vitt bröd 4 msk majonnäs 400 g kräftstjärtar salt och malen vitpeppar smör att steka i 80 g löjrom 1 tsk finhackad dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.