14 skivor
vitt bröd 4 msk majonnäs 400 g kräftstjärtar salt och malen vitpeppar smör att steka i 80 g löjrom 1 tsk finhackad dill
1 Till
dekoration:4 sallatsblad 4 citronklyftor 1 tomat dillvipporHacka dillen fint. Ta undan några dillvippor till garnering. Blanda samman majonnäs, salt, peppar och finhackad dill. Finhacka kräftstjärtarna och blanda ner dem. Ta ut rundlar ur brödet och stek dem gyllenbruna i smör. Skär tomaten och citronen i klyftor. Fördela kräftmajonnäsen på brödbitarna. Toppa med löjrom. Garnera med sallat, citron, dill och tomat.
Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk smördeg 1 ägg 1 äggula 200 g skalade räkor 2 dl crème fraiche med dill, havssalt och citron 1 citron 80 g caviar Garnering dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5
ToastSkagen med Kalix löjrom på smörstekt levain slår allt. Kalix löjrom förgyller det mesta, men just med en toastskagen så ‘gifter’ sig det hela extra extra bra
Lägg röran på brödet och garnera med ytterligare lite gräslök, rödlök, citron och rom. Toastskagen är ursprungligen Tore Wretmans â€uppfinning†och är idag en väldigt vanlig förrätt i det svenska köket
 Coop’s kräftstjärtarpå burk kommer jag inte att handla mer. Gratinerad Rödspätta Jag köpte några spättafiléer med mig när jag åkte för att hälsa på Mamma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.