Skala havskräftorna. Tryffeltagliatelle med halstrad havskräfta, riven tryffel ochparmesanTryffelbresyrer, tryffelhack eller tryffelsalsa finns ofta att köpa i delikatessbutiker eller i saluhallar
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt. Börja med att skala räkorna (spara gärna skalet till ett fondkok), riv parmesanen samt hacka önskad mängd dill
Men man kan inte bara handla färsk fisk där utan även nykokta havskräftor till riktigt bra pris. Till kräftorna köpta jag en aioli med smak av sambal oelek och chili, gottigt
Halvera kräftorna och lägg på en plåt med skalet neråt. Skiva brödet och bre på smör eller ringla över lite olja, grilla i ugnen tills brödet fått fin färg
Vi fyllde vagnen med korv, kalkon, olika ostar, grönsaker, såser och annat smaskigt och jag sprang även på färska havskräftoroch blev såååå sugen på att testa dessa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.