Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista. Vänd smeten försiktigt med en slickepott tills du har en krämig blandning
TIPS. Till servering. Blanda i ägg, salt och vetemjöl tills du får en fast och hanterlig deg. Ställ varje bit på högkant och platta till dem lätt samtidigt som du gör en ordentlig fördjupning i mitten
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Det måste ju inte vara oxfilé tillnyår. En rödvinssås är gott till och den kan du också förbereda och sedan värma upp innan du blankar av den med en smörklick
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. TomatchutneyTips. Lägg i en kastrull tillsammans med ingefära, socker, citronskal och hackad vitlök
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration tillnyårsmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.