The great goulash
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • benfri högrev eller märgpipa, skuren i 2 cm stora kuber, alt grytbitar (bog och rygg) av kalvkött
  • stor gul lök, finhackad
  • stor vitlöksklyfta, finhackad
  • morot, skuren i tärningar
  • persiljerot eller palsternacka, skuren i tärningar
  • stor röd paprika, skuren i små tärningar
  • tomat, skuren i småbitar
  • 3 msk
  • starkt paprikapulver (rosenpaprika) eller sött (delikatessenpaprika)
  • 1 1/2 liter
  • kalv- eller kycklingbuljong, alt vatten
  • 1 1/2 tsk
  • mald kummin
  • salt och nymald svartpeppar
  • oliv-, majs- eller solrosolja
  • medelstora fasta potatisar, skurna i tärningar
  • 2-3 dl
  • surkål
  • jalapeño eller hot wax chili, finhackad med fröhuset
  • 1 dl
  • crème fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.