½ dl sesamfrön. När jag skapade det här receptet utgick jag från mammas knaperkakor. Tanken var att få en lite ljusare kaka som skulle matcha de små rosa glutenfria kakorna och mormors mycket mättande chokladtårta, både i smak, färg och konsistens
Add in the butter and knead until smooth. Split the dough in two. Add the cacao to one half and the vanilla sugar to theother, and knead until completely mixed in
Då var det dags att baka och denna gången blev det ett par riktiga godis kakor. Mina kakor ser ju inte alls ut som dom ska göra dom ska var platta och inte alls så stora kakor som jag fick
Despite this I have come to be a sucker for chocolate, so why not combine thebest of two worlds. Thesecookies are a little crispy on the outside, and soft and chewy on the inside – clearly won’t disappoint
Två omgångar Chocolate chip bean cookies – en med och en utan lakrits. Jag bakade två olika omgångar chocolate chip cookies, en sats med lakrits och en utan (alla är inte lakritsfantaster som jag och Filippa)
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
Hacka chokladen grovt och skär Dumlekolan i bitar. Blanda ner choklad och Dumlekola. 12–14 bitar. 100 g Dumlekola. Tryck ut smeten i en smord och bröad springform, 22–23 cm i diameter. Grädda kakan längst ner i ugnen i 34–38 min. 100 g Dumlekola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.