3 klyfta vitlök neutral matolja, till stekning 0,5-1 tsk chiliflakes (eller mer om du vill ha mer hetta) 500 g jätteräka, skalade (viltfångade) 0,5 limefrukt jasminris (till servering)
Hej allihopa. Nytt recept och denna gång hade jag väldigt svårt att komma på ett namn. haha inte alltid helt lätt när jag oftast lagar mat ganska spontant och lägger i det jag känner för
Servings. 3. Cook Time. 60 Min. Thaisoppa med grönkålschips, lime, kyckling och rättika. 4. Helgrillad fläskfilé med foyotsås och potatisgratäng med parmesan
Kvällens middag blev en favorit i repris, nämligen thaicurry med lax. Tog en rejäl sked med röd currypasta, så det blev starkt och gott och brände lagom mycket i munnen
1. Koka upp kokosmjölken och currypastan. Lägg i quornbitarna och bambuskotten. Sjud någon minut. 2. Tillsätt strösocker, strimlade limeblad och strimlad chili
Röd curry är perfekt när man vill ha stark mat. Jag älskar thaimat och här i Kalmar finns en jättebra thairestaurang som heter Thai Silk, deras buffé är super
2 tsk röd thaicurry. 2 tsk röd thaicurry. På bloggträffen i Göteborg åt jag dumplings för första gången i mitt liv och kände direkt att det inte vara sista
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.