Oumph känns som den perfekta grunden för receptet, och precis den grej som länge saknats för att kunna göra en riktigt maffig fejkköttsgryta med en konsistens liknande en äkta TexasChili
Nedan är en fantastisk gryta som kan närmast liknas vid en chili con carne. Personligen vill jag ha min chili tjock och mustig, gärna på gränsen till för stark så att gräddfilen blir ett oumbärligt tillbehör
Det finns hysteriskt många recept på texaschili på internet och här kommer ytterligare ett. I den här varianten har jag valt att använda chilisorter som är lätta att hitta på din lokala mataffär
Sweetchilisås är en storfavorit här hemma och väldigt enkelt att göra själv. Men vill du ha den mildare så välj en mildare chilisort (tex Dutch chili som är den "vanliga" chilin i våra butiker)
De hade en enkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texaschili med tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på)
One of the things I love most about the way internet connects people and cultures all over the world are all the new types of food we’re introduced to – like sweetpotato pie
6 1 1/2 kg kycklingben 1 1/2 msk maizena majsstärkelse 3/4 dl sweetchilisås 3/4 dl finriven ingefära 3 msk japansk soja 1 1/2 tsk salt flingsalt att strö över koriander till garnering Lägg till i inköpslistan
Tillsätt då lite finhackad, färsk thai chili. 650 g Sweetchili- marinerad strimlad kycklinglårfilé. Koka upp vatten till nudlarna och lägg i dem när du börjar bli färdig med kyckling woken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.