I dessa vackra glasskålar från Room99 så gömmer sig nämligen vegansk och raw kokosglass som är serverad med dadelsirap, kokosflingor och karamelliserad surdegscrisp
Go kväll alla. Ännu ett recept inlägg. Det känns som om varje gång jag försöker skriva om något annat och mindre om mat så blir det ÄNNU mer mat inlägg
Peel the sweetpotato and cut into pieces. Boil the pieces. For Christmas I made in addition to the traditional Christmas casseroles even a casserole of sweetpotatoes flavoured withcoconut and cardamom
instagram 100kitchenstories. Vad tänker du när du tänker efterrätt och gottigott. HELG kanske. Ja, många associerar lördagsgodiset, snacks, efterrätter och "det goda" till helger, och får panik och ångest om de äter de under vardagarna
Men om jag byter ut Halloweennamnet och namnger denna efterrätt "Vegan chokladkräm med karamelliserade chokladhavregryn och thin crisp" så låter det en hel del godare eller hur
Peel the sweetpotato, cut into cubes, chop up the pak choi and add both to the soup maker as well. Peel the sweetpotato, cut into cubes add to the soup pan as well
De här muffinsen är glutenfria och veganska. When I bake withsweetpotatoes, I like to mix in cinnamon and this time I used ground cardamom as well, which was good
Hur mycket jag än skulle vilja äta pepparkakor till frukost så vet jag att det inte är så hälsosamt eller hållbart, detta betyder givetvis inte att vi inte kan njua av pepparkakssmaken - för det gjorde jag i form av denna vegan och raw skålen med pepparkaksglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.