Mina tidigare försök har slutat med att jag, efter mycket möda och timmar av nervös förväntan, stått där med ett stenhårt, kompakt bröd som ingen ens med bästa vilja har velat sätta tänderna i
Extra kul att det var ett vin från Kalifornien. När jag googlade på vinet hittade jag dessutom ett DN-recept perfekt anpassat för vinet - "Kycklingfilé med pumpa, morötter och kycklingsky"
Lingon… detta “svenska” lilla bär som är gott till så himla mycket. En annan sak som är superbra med detta bröd är att det bakas på bakpulver och bikarbonat
För ett tag sedan fick vi möjlighet att få prova på något som vi aldrig hört talas om tidigare men som vi omedelbums tyckte lär väldigt intressant, för intressant för att tacka nej
Nu expanderar Paradsiet ut i Sverige genom att ta in kapital för att kunna starta fler butiker och expandera sin e-matshandel för att kunna nå ut i landet, vilket jag tycker är fantastiskt, så detta inte bara blir en hjälp som Stockholmare kan få
I kylen ligger en stor låda sparris som ska ingå i ett experiment jag tänkte utföra under helgen. Där har man ett levande vackert motiv som är fullt av möjligheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.