Torka av ankbrösten och snitta skinnet och fettet under i ett rutmönster. på ett stort fat. Blanda ner katrinplommon, kanel, kryddnejlikor, lagerblad, rödvinsvinäger, kycklingfond och vatten
Ibland blir man godissugen, men vet inte riktigt vad man vill ha. Nu blir det vitkål till middag, härligt att sätta sig tillett dukat bord när man kommer hem från jobbet
Så jag tänkte att enenkelmeny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjd iallafall
~Neta & Peppe~. Så länge somett år har den fått stå och vänta på sin tur att visa sig här. Det här var verkligenett helt nytt sätt för oss att äta matjessill på men ack så god
Har ni inte hittat något inför morgondagens nyårsfirande och tillhör ni, som vi, fiskälskarnas förening så kan vi verkligenrekommendera er att prova detta receptet
Vad gör väl det, bra recept är till för att spridas vidare. Suttit där med de röda hattarna på sned i goda vänners lag, haklappen på plats och slurpat i sig det goda från klorna samtidigt som man petat runt med spetsiga skaldjursbestick
Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, meneftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.