Det är utan tvekan mycket populärt att kalljäsa bröd just nu. Min tio i topplista över populära inlägg har allt som oftast mins fem recept där man kalljäser degen
Jag kan ärligt säga att jag ställer jättehöga krav på hur ett bröd skall vara. Och med tanke på att jag de senaste 7 åren endast ätit glutenfritt bröd så är det otaliga sorter jag har bedömt bort
Hej. Det va ett tag sedan jag bara skrev här. Ibland blir inte allt som man vill eller önskar. Jag kör på som vanligt med mat och nu det sista har jag kommit igång med massa träning och det känns bra
Jag vet inte riktigt var jag fick iden från, men plötsligt tänker jag en hel del på stekhällar. Jag kan riktigt se hur jag kommer att stå ute i sommar och svänga ihop min pyttipanna och steka ägg i kvällssolen
lördagen den 7. e september 2013. Gör dina egna Energi mellanmål. Jag skulle göra Energi bars till min dotter för att hon skulle ha något på bussen och i skolan under långa dagar
Ingredienserna är kockens råmaterial på samma sätt som en bit trä är snickarens råmaterial. Kvaliteten på den färdiga rätten som serveras är till högsta grad beroende av vad för slags råvaror som används
Populära frökex. Frökex och fröknäcke har blivit väldigt populära, inte bara i LCHF/Paleokretsar. Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Min typ av snabbmat. Idag får du tips på en både god och snabb middag, lagad på mindre än 20 minuter. Jag äter inte så ofta bacon och andra processade charkprodukter, men då och då smakar det riktigt gott med en korv med hög kötthalt, gärna lokalproducerad
Jag har aldrig varit så särskilt förtjust i pumpa. Det var inget vi brukade äta hemma när jag växte upp – på sin höjd lite pumpafrön i den hemgjorda müslin – så det är inget jag är uppvuxen med
Passar på att reposta ett härligt recept från Karolina som tidigare gästbloggat här på mat. såklart. En vegetarisk pastasås som inte kostar många kronor/portion
Gott fläsk. Det är inte så ofta som jag lagar till gris kanske du har märkt, är helt enkelt inte så förtjust i smaken och upplever även att jag får mer värk om jag äter mycket charkprodukter av griskött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.