Stekt makrill med stuvad spenat Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt och stekt i mycket smör, namnamnam En sida om god mat i allmänhet
Stekt makrill i grädd och dillsås.Dennarätten kan bara göras under juni-augusti, då makrillen är som godast. Rensa och filéa makrillen, putsa och dra av skinnet Matklubben.nu
Inlagd stekt makrill Stek makrillen i rikligt med smör tills den är genomstekt och har fin färg. Gudomlikt gott meden knäckemacka till Lolos Matblogg
STEKT SPÄTTAFILÉ OCH EN KALL SÅS MED PEPPARROT, ÄPPLE OCH DILL Spättan vändes i mjöl och stektes i rikligt med smör, äkta svenskt smör. Och har man en god sås, så är det gott med lite kokt potatis också Malin's Diner
Så steker Du en perfekt TournedosMen ibland är det gott meden riktigt lättstekt köttbit. Tryck med fingret på köttet och kläm lite på sidorna, för att känna hur mycket stekt det är Birgitta Höglund´s Mat
Stekt makrill med gräslökspanering!Stektmakrill är något jag äter varje sommar, men idag var det nog första gången jag tillagade det själv Mor-Mia´s
Stekt egenfångad makrill med färskpotatis och dillsås -) men det är ju kul också såklart. -) Filéeade upp dom och stekte i smör med salt, peppar och pressad citronsaft Mat och odla
Stekt makrill med stuvad spenat Servera medspenatstuvning och en citronklyfta. Enkelt recept, men väldigt gott. Fräs löken mjuk i smör tillsammans medspenatenMat 365
Stekt färsk makrill med gräddstuvad bladspenat Skölj makrillfilérna i kallt vatten och torka dem med hushållspapper. Färsk makrill är ett måste när vi är på västkustenBonsmammans Bak
Stekt makrill i senapsgräddeMakrillfiléer i en god sås med grov senap och massor av dill är en god sommarrätt. Stek fisken i smör och rapsolja på medelhög värme Farmors mat
Stekt gös på en spenatbädd serverad med räksåsEn tur till livsmedelsaffären för att inhandla bland annat färsk spenat. Än en gång har jag varit hos min favoritfiskhandlare Ek´s Fisk på Västra Torget winendine.se
Stekt makrill med färskpotatis, dillsås och späda morötter Sambon var ute häromdagen och fiskade och fick med sig ett gäng makrillar hem. Nu är makrillfisket i full gång här på västkustenMat och odla
Mors stekta makrill Doppa bitarna i skorp- och mjölblandningen väl runt om. Vill ni inte själva rensamakrillen, be då fiskaffären att göra det åt er Matklubben.nu
Stekt makrill i repris Här kommer en favorit i repris med massor av dill. Nu är det dags för garnmakrillenigen. vetemjöl att vända fisken i Farmors mat
Stekt makrill med gräddsås Stek makrillen ett par minuter per sida i smör i het stekpanna. Täck med folie eller tallrik så att fisken håller sig varm Ica kuriren
Stekt makrill med spenatsås Fräs den i en kastrull med matfett tills den blir blank och mjuk. Salta och peppra fisken lätt på den köttiga sidan Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.