Här är två magiskt goda såser till kebab eller grillat. 2-3 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med vitpepparkvarnen. 2-3 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med vitpepparkvarnen
Supergott - vi åt alla så att vi knappt orkade prata efteråt. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Tomatsåsen är god både varm, ljummen och kall. Avocadoröran är mer färskvara. Detenda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Förvara dem i kylen. Mjukheten kan även tänkas ha att göra med den halva decilitern grädden, haha, som jag ersatte mjölken med somdet stod i originalreceptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.