Tandooribakad blomkål med raita och naanbröd
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Blomkål 1 st blomkålshuvud(en) 50 gram Mat & Bak smör 1,5 msk tandoorikrydda 1 tsk flingsalt Raita 2 dl matlagningsyoghurt 1 msk vatten 0,5 st gurka(or) 1 st salladslök(ar) 1 kruka(or) mynta 1 krm spiskummin 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris , 4 port 260 gram naanbröd 1 st salladslök(ar) 65 gram färsk bladspenat Köp receptet Näringsvärde Kcal: 592 Protein: 17 gram Fett: 19 gram Kolhydrater: 88 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.