Vegansk Receptbok

Vegansk Receptbok

Misomarinerad portabello

Misomarinerad portabello

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Marinad 2 msk vit misopasta 1,5 msk farinsocker 1 msk sojasås 2,5 msk rapsolja 2 msk citronsaft 1 tsk citron(er) , endast skalet, rivet 4 st portabello , stora 50 gram ruccola 3 msk pistagenötter 1,5 msk olivolja 0 svartpeppar , efter smak 1 st citron(er) , 4 klyftor Köp receptet
Klassiska veganska pannkakor

Klassiska veganska pannkakor

5 dl vetemjöl ca 1 tsk salt 1 dl kikärtsspad 8 dl havredryck smör (växtbaserat att steka i)