Vegansk Receptbok

Vegansk Receptbok

Pasta med ärtor och champinjonsås

Pasta med ärtor och champinjonsås

Ingredienser Portioner. 4 500 g färska champinjoner rapsolja till stekning 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 500 g pasta (valfri sort) 1 msk ljus sojasås 1 tsk mörk sojasås 2 tsk torkad oregano 3 msk näringsjäst 1 msk ljus grönsaksfond 3 dl havregrädde 2 dl gröna ärter ca 1 dl pastavatten salt och peppar efter smak Garnering några kvistar färsk oregano Lägg till i inköpslistan
Havrekaka med choklad

Havrekaka med choklad

1 dl smält kokosolja. 13 dl glutenfria havregryn. 11 dl glutenfritt havremjöl går att mixa havregryn i mixern
Portabelloburgare

Portabelloburgare

Portabelloburgare super-mega-deluxe. Det är måhända inte de vackraste burgare jag gjort men goda. Med så mycket godsaker i gick de sönder innan vi ens tagit första tuggan
Veganska Våfflor

Veganska Våfflor

Fördelen är dock att de är super enkla att göra veganska. Du behöver absolut inte något ägg i smeten för att få den att hålla ihop, och riktigt gott smör finns ju veganskt nuförtiden 🙂
Veganska fiskpinnar

Veganska fiskpinnar

Ingredienser Portioner. 4 Fiskpinnar 2 paket marinerad fast tofu (à 250 g) 3 dl ströbröd 4 1/2 dl vetemjöl 1/2 dl färsk hackad dill (valfritt) 2 msk tångcaviar (valfritt) 1 msk ljus sojasås juice från 1/2 citron salt peppar 2 dl havredryck rapsolja till stekning Remouladsås 1 msk hackad kapris 1/4 dl hackad färsk dill 2 dl växtbaserad majonnäs 1 tsk citronjuice 3 msk bostongurka 1/2 tsk gul curry salt vitpeppar 1 nypa socker Till servering 500 g fast potatis 2 dl frysta ärter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5