Idag gjorde jag dessa fish tacosmed hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter. Låt vila i 20 minuter och dela sedan i 3 delar och kavla ut på ett. 20 minuter och. 3 delar och
Hacka sharlottenlöken och skala vitlöken och tryck till den med handen - men låt den vara hel. Börja med tomatsåsen då den behöver lite tid på sig för att reducera
Till exempel på fredag då det vankas fredagsmys medtacos. Då kan ni byta ut allt som heter Santa Maria och fixa till något som är hundra gånger godare (och då tycker jag ändå om vanlig tacos, men det här är i en annan klass)
Egentligen är jag inget superfan av tacos, men någon gång då och då är det gott. Vi kör oftast kycklingfärs och kryddar upp själva med kebabkrydda, spiskummin, koriander, lite socker, buljong och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.