Vi blev bjudna på riktigt goda ärtbiffaroch receptet fick genast följa med hem. salt och peppar. Kommer niihåg att jag var ute i ärtfältet i somras (inläggetfinns här)
Extra stora köttbullar som badar itomatsåsoch gräddas i ugnen medparmesanoch mozzarella. Om du tycker att det bliroverkillmed både parmesanoch mozzarella, uteslut det ena
Lite salt och peppar och du har en otroligtmildoch god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergineoch mozzarella medspagettiochparmesan omslutet av parmaskinkai ett paket som bakas i ugnen
Häll av vattnet och lägg i en matsked smör, rikligtmedrivenparmesanochlite nymald svartpeppar. Täck bullarna medtomatsåsoch servera med färsk basilikaochgnocchi
Häll tomatsåsen över köttbullarna och toppa medrivenparmesanost. -) Börja medtomatsåsenoch därefter köttbullarna, (medanstomatsåsen står och puttrar på spisen)
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mittenoch sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsaltoch nymalen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.