Vild tacos med goda tillbehör och en värmande vargtass.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tacos på vildsvinsfärs med svenska smaker
  • 600 g malet vildsvinskött
  • 1 tsk salvia
  • Några drag med saltkvarnen
  • 6 st enbär, krossade
  • 1 tsk libbsticka
  • 1 msk kalvfond
  • 6 cl gin
  • ½ dl vatten
  • Blanda kryddorna med köttet.
  • Stek köttet i smör/olja, tillsätt kalvfond och låt steka lite till. Häll i gin efter en stund och fortsätt steka någon minut innan du häller i vattnet.
  • Västerbottenkräm
  • 1½ dl crème fraiche
  • 2½ dl riven västerbottenost
  • Blanda samman.
  • Coleslaw med lingon
  • 300 g tunnskivad vitkål
  • 1 liter kokande vatten
  • 1 dl matyogurt
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl lingon
  • 1 tsk timjan
  • salt
  • Lägg vitkålsstrimlorna i en sil och häll över det kokande vattnet, låt det rinna av helt.
  • Blanda ihop alla ingredienser, klart!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.