Skär smöret ibitar och blanda ner det. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Finfördela smöret med fingrarnatill en grynig massa
) Men jag har i efterhand hunnit baka detta recept flera gånger och fått massa beröm så jag förstår att domarna tyckte denna tårtan hade den bästa smaken av alla tårtori alla program
Sill med emulsion på brynt smörinlagdsillhårt brödbrynt smöräggulavinägerLåtdet brynta smöret svalna av så det har ungefär samma temperatur som ägget och vinäger
Det går inte att komma ifrån, under intervjun med Elenore Bendel Zahn och Karoline Jönsson känns detvid flera tillfällen som om jag egentligen är där för att skriva om ett kärlekspar och skildra hur deras vägar korsades
Nuförtiden skulle vi nog dessutom tala om nordafrikanskt, sydafrikanskt eller västafrikanskt osv om de olika köken iAfrika för de skiljersig åt beroende på geografin och lokala råvaror samt varifrån de fått influenser när det gäller detkulinariska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.