*** I annonssamarbete med Anamma ***. Hej. Glad första advent. Det här året har gått väldigt fort, nu är det bara några få veckor kvar till jul och till nyår och några veckors väldigt välförtjänt semester
Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar
. Tillbaks till vardagen. 18 mils bilkörning idag. P1, nyheter, studio ett och dokumentär. Det enda positiva med att pendla är väl att man bli jävligt allmänbildad
*I Samarbete med Vego i Världsklass*. Hej. Hörrni. Nu börjar det äntligen röra på sig kring projektet Vego i Världsklass som jag pratat om här i över ett halvår
Bland det första jag gjorde när jag kom till London var att boka en cookingclass hos Honestly Healthy, och jag är så glad att jag lyckades knipa en plats
Gör så här. Lägg apelsinerna hela och oskalade i varmt vatten en stund och borsta/ tvätta noga för att slippa beskheten (som även ibland kan bero på apelsinerna)
När inslaget var klart och sändningen avslutat så blev det matfest för alla i studion. I morse var jag på TV4 och fick inspirera tittarna med glutenfria alternativ
Hemma i Stockholm igen efter nästan en vecka nere i Skåne med Add Ice cream. Vi har varit i vår fabrik och experimenterat och produktutvecklat, riktigt spännande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.