När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat äggoch färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Ja, så här på kanelbullens dag kanske ni förväntade er ett kanelbullerecept. Vissa stilrena kanelbullar, vissa kanelbullar med en tvist och vissa egentligen bara bullar – med en hel drös av andra [
Plocka upp ägget med en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk. Viktigt också att du inte saltar vattnet utan saltar på de färdiga äggen
Ligger i beställningssortimentet på Systembolaget. Ett knippe gräslök och ett knippe dill. Just nu nedsatt pris så passa på att beställa flera flarror att njuta av framöver
Bred majonnäs på brödskivorna, läggpå salladsblad, chorizo och avsluta med ägg. Jag såg en bild på en äggmacka för ett tag sedan som såg så himla god ut så idag till lunch försökte jag återskapa den
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan ochlägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.