Himla gott blev det efter en del avsmakning och smaksättning, så det råder vi er till också om ni tänker prova detta receptet; Oxsvanssoppa i lergryta på Håkans vis 2 port
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. den. Hur har ni det i höstmörkret. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Enriktigt god höstgryta som man kan använda den nyplockade svampeni. Nu har jag ju redan postat minfavoritköttgryta så den här får väl komma på andra plats
som räddat oss flera gånger när matlagningsinspirationeninte är på topp, tideninte är på vår sida eller när vi helt enkelt är galet sugna på indisk mat
Idag har det varitenhärlig dag med sol och värme, hoppas på flera sådana dagar. Vi har haft M&M här på övernattning, det blir mycket fixande de har många ideér
Vemdalen bjuder ständigt på vykortsvackra vyer. Så i stället blev det Picasso. Tusen tack syster-yster. Vi ha premiärspelat ett spel som barnenfick som tidig julklapp
Denna värmande och krämigakikärtsgryta med kokosmjölk och brysselkål var precis vad som behövdes denna mörka onsdag då vi vaknade upp med vetskapen om att Trump blir USA
Förra veckan kockade Håkan tillenriktigt snabblagad och enkelkycklinggrytatillmiddag. Efter lite smackande och diskuterande kom vi fram till att det var ju Korv Forsell som låg där på våra tallrikar, utklädd tillkycklinggryta
sedan i med litevatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
Oh Resorb, du som kommer förpackad i rörDu bubblar och fräser menmagi görNär man bör känna sigförjävlig och skörger du sinne och kropp en fräschörOh Resorb, din charmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.