Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Eftersom jag gillar rätter som lagas i ugnen så fick det bli en i dag, kyckling fanns potatis fanns grädde fanns och kryddor fanns, hittade lite chips och så blev det en gratäng…
Bred ut tomat- och lökröran över fläskfilén. För grilla - det gör inte jag. salt och peppar. Även i dag lär det bli svårt att hinna med nån vettig middag, så jag måste komma på nån god snabb-mat som vi kan fixa
En vakennatts jobb innebär att man är utslagen dagen efteroch tiden försvinner förbi i ett nafs. Soppan får ni dock vänta med ett litet tag, men istället kanske jag skulle kunna fresta er med torsk under ett citron- och spenattäcke
De frusna hallonen strös över och till sist hälls marängen över alltihop. Krossa kexen och strö dem på bottnen av en ugnssäker form, ca 27cm i diameter. 5-2 cm tjocka skivor av vaniljglass ovanpå. Efterrätten skall vara ca 1-2 minuter i ugnen i 250 grader, eller tills marängen blir litet brun
Krydda med salt och lime- eller citronpeppar. Citron- eller limepeppar. Lägg därefter på laxfilén. Spola i kallt vatten, ta upp och lägg i botten på en ugnsfast form
Skala och koka potatisen. Om du använder färska champinjoner så sköljer du dem och skär i skivor, lägg dem i en torr kastrull och låt ev vatten koka bort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.